Nak Buat GA laa .. Tapi .........................................................................

2
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum ,

Ni Ayza nk cakap niiii ,
AYza teringin nk buat GA or SEgmen ...
tapi hadiah tak da ... camna nk buat kn ?

Ada tak yg nk sponsorsss ?

Klau ada Ayza nk buat laaa ....

Please*manja gila*

Ayza memang teringin nak buat .. SEBAB ????????

SEBAB ayza tak pernah menang dalam Segmen or GA .... memang sedih gilaa larhhh ..*ayza tak gilaa*

Kikikkiki ... Kepada sesiapa yang nk sponsor ..

pergi dkat sini https://www.facebook.com/pages/Ayza-Lyana-Official/129232327277826?ref=hl

...

Ayza tak kisah , hadiah apa pon ... Memang Ayza tak kisah ...

Klau nak join GA or Segmen .. suruh laa kawan kawan sponsor hadiah ..

Tau tak kelebihan sponsor ??

meh sini ayza nk cita skit

kelebihan sponsor:-

*Dapat menambahkan followers .
*Dapat mengeratkan silaturahim ..

Yang tu je kot ..

...................................................................................................................................................................


Ayza nak minta nihh ..

Hari jadi Ayza 21.11._ _ _ _

Kepada sesiapa yang baik hati nak bagi hadiah ...

Bagi lah hadiah  sling bag .. Ayza memang suka ..

Arghhhh .. tak kisah lah hadiah apa pun ...

Memang ayza sanjungi dia ..

Mesti tak dak kn ..*krikkrikrik*


Byee lahh .. 

Assalamualaikum



Hope ada yang Nk jadi sponsorss 

=DD



2 comments:

Aimi Wardina ♥ said...

awt minta hadiah kt owg? mcm la org nak bagi :'3 ayza is so new dlm dunia blogging, so mcm tak ramai yg akn join segmen/ga ayza tu nanti. percayalah.. btw, bukan 'hope ada yang nak sponsor[s]' takdak S :)

ayza adlyana said...

kIKIKIKI , Apalah kak aimi nii , jgnlah buruk sangka .. bca betul2 .. Ayza tulis kepada sesiapa ... kikiki .. takpalah .. terima kasih kak aimi bagi nasihat tuu .. pastu waktu bila jaa yg ayza nk buat GA dengan Segmen ... Ayza tau tuu terlajak s .. tertekan double ... mlas nk check .. kikiki