Please !

5
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum




Ayza tahu semua orang mesti miss ayza kn ?? *perasan* .. kikkikiki
hahaha , okay ayza memang suka bergurau , heehehe
Hahaha , Okay lah , mesti kwn kwn ckp "apalah ayza ni lambat nye"
Okay fine ayza cepat *wow , garangnya*


Okay , Sekarang ni banyak yang tengah feymes sebab Segmen dan Giveaway kn ?

Ayza pon teringin nk buat camtu , tapi tu laahh , ayza bukan orang yg pandai mcm kwn2 ..
lagi satu ayza baru mula dunia BLOG .. sebab tu lahh

Ayza memang teringin nak buat SEgmen & GIveaway , memang serius tringin gila
GILA?? *ayza tak gila lagi tauu*

Tapi tu ler , ayza takda orang nk sponsor hadiah , Ayza tak tahu nk buat gambar , sebab tu laa ayza tak feymes macam korang , So , skarang ni Ayza nk tanya , ada sesiapa nk tolong Ayza buat semua tuu tak ?
Atau ajarkan ke ? .. Tapi yg anjurkan Ayza , tapi ayza takut , klau Ayza buat ni takda orang yg nk join ,
Tapi bayangkan , kalu buat GA takda orang join , mesti malu kn ?

Ayza memang tak banyak followers , Ayza tak tahu mcm mna nk bagi bnyak ... hurmm , memang sedihh sangat ..

Ayza suka blog , tapi ayza banyak yg tak tahu pasal blog .. Ada sapa-sapa nk tolong takk ?

Love , Ayza
AyzaAdlyana

5 comments:

Aimi Wardina ♥ said...

tak payah buat segmen/GA . senang cerita --

Nur Irdina said...

Dik , sabar dulu kalau nak pandai dalam bab blog ni . Akak pun ambik masa berbulan bulan nak pandai . Tu pun tak cukup mahir lagi . Adik kene usaha . Kejayaan tak datang bergolek dik . Yang pasal followers tu , adik kene la pergi blog orang lain pastu follow . Pastu tinggalkan jejak dan link blog adik kat blog diorang . Nanti diorang follow adik balik . Follower pun tak datang bergolek dik . Semua kene usaha . Akak dulu pun bukan senang nak dapat follower sampai beratus-ratus dik .

Satu lagi , berblogging bukan untuk femes dik . Harap dapat membantu :)

Nur Irdina said...

Satu lagi , akak dah siapkan edit blog adik . Boleh bagi email dengan password kat page akak ?

#ni link blog akak yang baru -> http://nurirdinaa.blogspot.com/

ayza adlyana said...

Okk .. akak .. tapi semua orang bnyak followers .. hurmmm .. tak pa lahh ..

ayza adlyana said...

ayza dh tulis kt page Facebook akak .. lepas akak dpat delete tross tauu .. takot org tauu