Special Giveaway by GALERI KRAF NAILOFAR

4
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum



Sempena ketibaan tahun baru 2014, saya bertekad  untuk menjadi seorang budak yang taat perintah allah , menjadi anak solehah , dan membanggakan ibu bapa saya semasa saya mengambil result UPSR pada tahun hadapan , Insyaallah dengan izin Allah 

Aminn

Sekian , dari saya 

Ubat Rindu xD

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum .. Haiiii .. Apa khabar ? Sihap Dop ? Hewhew xD .. Lama dah Ayza tak post dekat Blog Ayza yang super cute ni..........HAHA . Entah kenapa sejak kebelakangan ni kan ayza asyiknye type HAHA .. penyakit kut xD




Ermmmm .. Okayy ... Cukup lah Ayza mengada ngada .. Kan ? :3 ... mesti hampa macm ni kan


HAHA .. Okayyy ... Ayza cuma nak ubat rindu dekat blog ayza ni jeee .. Esok Kita sambung balik tau :D



Simple Holiday Giveaway by SN

2
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikumm ... kaler kaler harini :P


 [  CLICK  BANNER TO JOIN  ]
_________________________________________________________________________________

SENARAI HADIAH 
SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN

     1.   Abaya Dubai material nida by Hasnur Haniim Collection's  x1
     2.   Dress Damia material chiffon ( full lining ) by Hasnur Haniim Collection's  x1
     3.   Sepasang Handsock by Hasnur Haniim Collection's  x1
     4.   Felt Craft by Jaja  x3
     5.   Tasbih Digital + Kompas by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop x5
     6.   Pensel box (lengkap alat tulis + pensel warna) by Tudung & Pakaian Muslimah 
           ShuhadaHalim SemuaShop  x1
     7.   Pasmina turki saiz besar by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop  x1
     8.   Tudung turki bidang 50 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalaim SemuaShop  x1
     9.   Tudung turki bidang 60 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop  x1
   10.   Shawl by SoldOutScarves  x2
   11.   Lotion by Eymasu  x2
   12.   Layered Cardigan warna royal blue by NisAza Hijab  x1 *postage ditanggung pemenang*
   13.   Pashmina by Nur Illa  x3
   14.   2 Keychain by Saljiah Zafirah  x1
   15.   Button badge by Ain Rahman  x2
   16.   Cute notebook by Ain Rahman  x1
   17.   2 Unit Fridge Magnet by Nur Farahain  x2
   18.   Top Up RM 5 by Khalid Kyle  x2
   19.   Top Up RM 5 by Nor Nadia Syakila  x3
   20.   Top Up RM 5 by Siti Norhaziqah  x2
   21.   Top Up RM 5 by Nadia NK  x2

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

2
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum .. nak join giveaway from lyssa faizureen .. sapa yg tak knal blogger feymes ni kn ? Hikshiks ..




blog tu baru 1 tahunn :D

http://aimi-wardina.blogspot.com/
nurirdinaa.blogspot.com
http://najihah90.blogspot.com/

#2 GIVEAWAY BY BUDAK COMOT

1
Blogger Famous Datang Komen

Assalamualaikum. Jom join giveaway .. hehehe :P

Klik banner untuk join :)

Segmen Menang Hi-Cut Sneakers!

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum




Hope menang :D

GA NOVEMBER by DEDEQ

0
Blogger Famous Datang Komen
*
Assalamualaikum

Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)



Hadiah
Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 
*

simple giveaway by Love Cathy Doll !

1
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum .......




Hope menaang .. suka sgt cathy doll , tapi duit belum cukup lagi untuk beli lotion tuu , entah beli ke tidak .. so ! Jomlah join ramai2 sapa yang minat produk cathy doll ! Ini jugak maybe peluang ayza untuk menang :D

Lembap ( part 1 )

0
Blogger Famous Datang Komen
Amelina adalah seorang gadis muslimah yang sangat sopan,manja,agak berlagak*anak orang kaya*.. nama penuhnya adalah Engku Amelina Endryn binti Tan Sri Jamaluddin .....
Bermulalah Al-kisah .....
Suasana di pagi yang indah
Bibik Suri : Amelina , cepat bangun , Aduhh,kamu ini ! cepat ! nanti lambat pula kesekolah .. sekarang udah pukul 8:00 pagi ! kamu ini , bikin susah aja ..
Amelina : What ?!! Dah pukul 8 :00 pagi ? Oomaigadd .. habislah aku .. nasib baik tadi aku bangun solat subuh ..
Amelina siap2 untuk pergi ke Universiti Islam Antarabangsa ..
Amelina : Bye Mama , I have to go now ..
Datin Razzia : Aikk ?! taknak breakfast dulu ke ?
Amelina : Sory mama , tadi Melina bagun lewat , Assalamualaikum mama
Datin Razzia : Ye lah , Waalaikumusalam , hati hati bawak kereta tuh ..
Amelina menaiki kereta lamborghini merah kesayangannya itu ..
Bila tiba di U , tiba tiba ramai orang berkerumun dia dewan , dan mengelilingi seorang lelaki yang kacak , .. Amelina menjadi hairan ..
Mimy ; Ehh , Amelin , kau tengok tu , benci betul lah aku tengok mamat poyo , baru first day dekat U ni dah belagak !
Amelina : Takpa harini hari dia .. esok lusa hari aku  HAHAHAHA *Evil laugh *
Zelyna : Ehh kau ni Amelin .. muslimah saje ..
Amelina: Aku muslimah , muslimah jugak , jahat jahat jugak .. Ngeee ~
Keesokan harinya , Amelina berjumpa dengan lelaki yang kacak itu ,
Amelina: Assalamualaikum * konon alim * .. Ermm cik abang ni nama apa ya ?
Raja Daniel : Saya Raja Daniel Dzulkarnian bin Tan Sri Khairul Nin * dengan muka yang tergoda*
Amelina : Ooo , ye ke .. hehehe .. Bye *dalam hati Amelina : Aku sikit pun tak tergoda dgn muka kau yang tak hensem tuu  ..
Mimy : Eh , Amelina , ape kau dah buat dekat dia ? hah ?
Amelina : You wait n see 
Zelyna : Kau cakap ajelah .. 
Amelina : Ok aku cakap .. aku letak gula gula getah dekat dia punya baju , tadi aku ada sentuh baju dia , bukan kulit dia HAHAHAHA * EVIL LAUGH*
Mimy : Kau biar betul
Bersambungg.... 

First Simple Giveaway By Amila

0
Blogger Famous Datang Komen
Jom Join GA ni beramai-ramai!!!

Tamat:25/12/2013

:)

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum semua .. sihat ? Test

:'(

6
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum :D

Cuti cuti ni pergi mana ? Sori guna " AKU " . Aku tak pergi mana :( coz my mom n dad ada kerja .. so tak boleh :( , nak ajak my sister ? depa dah bersuami , mesti la nak pergi cuti ngan husband kan ? kakak 3 pulak dekat UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG .. So , Aku sorang je lah kat rumah ni .. Nak pergi rumah kawan mama n abah tak bagi pulakk dah , katanya tak dak orang nak hantar . Kawan nak datang ? kawan kawan pergi bercuti :( .. Oomaigadd , Boringnya . :/ ..
                                   ..

Tapi , petang tadi , tengah online , tiba tiba dekat tepi printer , jumpa camera sony abah , pastu .. ambil gambar bunga <3 .. macam bunga , nak tengok ? sori , tak boleh coz dia lembab nak upload :'( .. 
sori dear ..

Byee , 
Assalamualaikum



                                                    

Teringinya Samsung Galaxy Core

6
Blogger Famous Datang Komen

Nampak tak tajuk .. sabelum nak baca baca lah tajuk dulu .. hehehehe.. :)

Ok ? Dah baca ? Alhamdulilah .. Ayza serius tering Samsung Galaxy Core .. Ada orang nak belanja * Lawak ja -_- .. kalau nak bagi ok gak .. ;)
Nak tahu kenapa ayza teringin ?  blogger-emoticon.blogspot.com Hehehehe ..
Sebab ............ Dia tak la besar sangat , takla kecil sangat  .. pastu ... macam2 laahh .. Kalau nak baca lebih search kat google ke . mozila ke . yahoo ke .. mesti ada lah ..  .. Teringin sangat phone tu .. 

Memang terbaiklaa :cutesmile: .. Bila Ayza minta kat mama .. mama tak bagi .. minta kat abah pun abah tak bagi .. Hurmm  blogger-emoticon.blogspot.com .. Sedih ..

                               

Ni la phone tuu  :eyesparkle:...

Hahahaha .. Ada orang nak belanja ??? .. Keh keh keh .. :c: ... Lawak saja .. Kalau betul2 ada orang nak belanja .. Kompom ayza nak .. sapa taknak kan ? .. Harga dulu 800 .. sekarang dah turun kut .. 

Saja nak luah perasaan , mana tau kut kut orang boleh tolong  ..

Byee ..  blogger-emoticon.blogspot.com

Assalamualaikum  blogger-emoticon.blogspot.com

1st Giveaway By Huda

2
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum and hi ! ^___^

-Klik banner untuk join-

Antara hadiah yang ada : Novel, Kain Cotton, topup RM10, shirt, dress, Ice Watch, Kawaii Brooch, Keychain dan banyak lagi . Jom join  !

1st Giveaway ni dianjurkan oleh Huda@Vidolaaa dan di sponsor oleh Huda | Nurul Nadhirah | Jaja Imah | Acik's Closet | Siblingsblogshoppe | Emy | Mira | Sarah Sabrina

Tarikh tamat : 11 November 2013


Tak tau nak Cakap apa

2
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum ...  Sori sangat sebab lama ayza tak bukak my blog comell ni .. My FB kna hack ..macam macam dugaan yg ayza perlu hadapi bulan 10 ni .. Ayza redha sahaja ..


Yang mampu senyum je laaa .. Giveaway pun tak dapat sambutan .. so batal kan saja . Ayza pegi blog Aimi Wardina , tegok tengok dia dah batalkan segmen tu ..


Comel tak my pou .. * Edit lahh * Aiyeyeyeyeye .. sori laa .. blog ayza kerjanya Giveaway / segmen .. yang tu je ... Kesian hampa semua .. masuk blog ayza segmen/giveway yang tu je kan .. Nak buat macam mana dah minat .. 


                                       

Ayza suka sangat dia nyanyi...sedap .. sedap ? Merdu laa .. try laa dengar .. Tifanny Alvord - Boyfriend ..

Yang tu je kut Yang ayza nak cerita .. Byee .. Assalamualaikum ..

Lots of Love ,

Ayza Adlyana

Happy Giveaway By Ain Rahman

0
Blogger Famous Datang Komen


Assalamualaikum.


Assalamualaikum.


Klik untuk lihat senarai hadiah gempak --> SENARAI HADIAH

Nickname :  
Alamat : 
Emel :
Tarikh Lahir : 
Jenis rangkaian prabayar yang digunakan : 
Link share fanpage : 
Bukti download timeline : 
Tag : 

HAPPY BLOGGING ! :)


6th Giveaway by Alyaa Najlaa

0
Blogger Famous Datang Komen

KLIK BANNER TO JOIN !

"6th Giveaway by Alyaa Najlaa" ini dianjurkan oleh Alyaa Najlaa dan disponsor oleh Alyaa | Syara | Qi Quilly | Random Rainbow | Jom Singgah Shoppe | AH K-pop Shop | Ana Diera | Mastura Aziz | Fatin Nabila | Kyle Kesha | Lilly Lolly | Minie Beauty Shop  | Tia-Kpop Shop | Amirah Azman | Panda K-pop Shop 

SENARAI HADIAH

1st Giveaway By Huda

2
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum and hi ! ^___^

-Klik banner untuk join-

Antara hadiah yang ada : Novel, Kain Cotton, topup RM10, shirt, dress, Ice Watch, Kawaii Brooch, Keychain dan banyak lagi . Jom join  !

1st Giveaway ni dianjurkan oleh Huda@Vidolaaa dan di sponsor oleh Huda | Nurul Nadhirah | Jaja Imah | Acik's Closet | Siblingsblogshoppe | Emy | Mira | Sarah Sabrina

Tarikh tamat : 11 November 2013


Duo Giveaway by Aliya & FD

2
Blogger Famous Datang Komen

TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN!

Gempak Giveaway Red Delima di Nabielabiela.com

2
Blogger Famous Datang Komen

SENARAI HADIAH
Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10
Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."

1st Giveaway by Aimi dan Ayza

1
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum,ayza asyik join GA aje .. meh ayza pulak lah buat GA .. yee !! .. join ramai2..ajak kawan2..EXO tu,sapa tak suka ? kan ? .. Tunggu lagi ? hadiah simple , syarat pun simple laahh .. =D



Syarat-II
- Follow blog Aimi Ayza.
- Like page  ,  ,  & .
- Tekan  sampai habis loading.

Cara Buat Post
- Tajuk entri: 1st Giveaway by Aimi & Ayza
- Copypaste banner & backlink-kan ke sini ye.
- Publish & bagi link entry awak di komen Aimi/Ayza.

Cara Pemilihan Pemenang
- Random.org /no pilih-II kasih/

Senarai Hadiah by Aimi

- Full Edited Tema Exo Like Mine x1
- Cursor Name x3

- Header Tema Exo x3

Senarai Hadiah by Ayza
- Header x3
- Cover facebook x3

Update:

- Senarai Peserta (akan di-update)
- Akan tamat apabila peserta cukup 50 <3
- Hadiah akan bertambah jika peserta mencecah 30 :p


 Jom Join !!

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com

0
Blogger Famous Datang Komen


SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."


Rindu nye !

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum ..  Ayza rindu laa dengan 2 orang anak menakan ayza .. mereka lah yang buat ayza happy,senyum .. tapi ........................ hmmmm .. dulu merekalah yang buat ayza menangis laa ape lah .. (speak KL nampak)...



Hurrmmm , raya ni mereka tak balik pulakk tuh .. bila lah depa nak balik nihhh ..

Name:

-Amni Ardini - 4 tahun
-Afiq Aqhori - 2 tahun


Miss them .. ( betuii ke English nii )

Gambar?.. ayza ada 1 je



-Dengan Amni-

dengan Afiq takde laaa ..

Byee , Assalamualaikum ..

oOo~Ayza Adlyana~oOo

Boring !

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum ... boring nyeee !! .. korang boring tak ( cakap KL pulakk dah )

Kerja sekolah tak ada , sebab dah habis PKSR 1 .. nak buat apa yea? .. ada orang nak bagi cadangan . ? ><

GA October by Emas Putih

4
Blogger Famous Datang Komen


Hadiah :
Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi



Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot

10
Blogger Famous Datang Komen
Click Banner untuk JOIN



SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog sponsor
3. Like and share fanpage sponsor
4. Buat entry bertajuk 'Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot'
5. Copy paste kod dibawah ke dalam ruangan HTML anda
6. Hantar penyertaan ke ruangan komen entry nie sahaja
7. Giveaway akan tamat pada 10 November



follow blog:



like fanpage:


 share page:



SHARE ALBUM
1
2
3
4


follow instagram


like picture & komen 'Gudluck' (peserta GA dikira berdasarkan jumlah komen)


Pemilihan pemenang berdasarkan:
- Top Reffreral
- Random

SENARAI HADIAH




1st giveaway by Miss Fluffy

6
Blogger Famous Datang Komen

klik untuk join :)

 Senarai Hadiah:

  • 1 x Set Wangian Mini Pack Scarf Perfume bernilai RM37
    • 1 x Pallazo Pant
    • 2 x Pashmina
    • 1 x Set Pencuci Muka & Mask Daiso Japan
    • 3 x 5 keping Shiseido Mask setiap seorang
    • 2 x Topup RM5 setiap seorang

    Eymasu | segmen pou bahagian 2

    4
    Blogger Famous Datang Komen
    Assalamualaikum.. yup .. giveaway lagii .. hehehe



    hrap hrap menang....

    Duo Giveaway By AmiLia

    0
    Blogger Famous Datang Komen
    -Tekan Banner-
    Saya Join Giveaway Ini
    Giveaway Ini Anjuran 2 Budak UPSR Lia & Amirah Dan Disponsor Oleh Lilly Lolly , Sofyy Lavender , Adam Faiz , Mama , Koleksi Cinta Raff , Aimi Wardina , Tasha Aqisha , Fans Of Blogger , Izzah Aliya , DK Blog & Falova Outlet

    Mini Giveaway EkaTikah Craft

    4
    Blogger Famous Datang Komen

    Alhamdulillah, tiba sudah bulan 10 iaitu bulan yang dinanti-nantikan. Bulan yang mempunyai seribu satu makna bagi aku dan juga keluarga. Heee

    Bersempena dengan hari baik, bulan baik dan juga merupakan bulan kelahiran aku *take note*, satu Mini Giveaway EkaTikah Craft akan diadakan. Hadiah semuanya berunsurkan craft. Mungkin hadiah tidaklah semahal mana, tetapi yang penting ikhlas dari hati. Hee

    Segmen ini akan berlangsung mulai 2 Qktober 2013 dan berakhir 30 Oktober 2013.

    Hadiah-hadiahnya:
    1 hadiah misteri untuk seorang top refferal
    2 bantal craft bersaiz 1/2 A4
    5 Keychain Cendawan
    5 Keychain Love
    5 Handphone Strap Stawberri
    3 bekas tempat cucuk jarum
    10pcs Brooch Rose
    5 batang Bookmark
    10 blog tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip

    -Gambar hadiah akan di update kemudian dan kemungkinan hadiah akan bertambah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org-

    Syarat-syaratnya:
    1- Mestilah Warganegara Malaysia dan merupakan followers
    Blog Bila Jari Mula Menaip
    3- LIKE Page Bila Jari Mula Menaip di Facebook.

    4- LIKE gambar Colourful Bookmark di SINI atau klik gambar di bawah:


    5- Klik SINI SINI SINI dan SINI
    6- Sediakan satu entri bertajuk "Mini Giveaway EkaTikah Craft".
    7- Copy code yang tersedia ada, paste di HTML entri anda dan publish.
    8- Hanya perlu hantar link penyertaan anda di ruang komen entri ini.

    Mudah bukan? Tunggu apa lagi, klik banner EkaTikah Craft di atas untuk join.