Teringinya Samsung Galaxy Core

6
Blogger Famous Datang Komen

Nampak tak tajuk .. sabelum nak baca baca lah tajuk dulu .. hehehehe.. :)

Ok ? Dah baca ? Alhamdulilah .. Ayza serius tering Samsung Galaxy Core .. Ada orang nak belanja * Lawak ja -_- .. kalau nak bagi ok gak .. ;)
Nak tahu kenapa ayza teringin ?  blogger-emoticon.blogspot.com Hehehehe ..
Sebab ............ Dia tak la besar sangat , takla kecil sangat  .. pastu ... macam2 laahh .. Kalau nak baca lebih search kat google ke . mozila ke . yahoo ke .. mesti ada lah ..  .. Teringin sangat phone tu .. 

Memang terbaiklaa :cutesmile: .. Bila Ayza minta kat mama .. mama tak bagi .. minta kat abah pun abah tak bagi .. Hurmm  blogger-emoticon.blogspot.com .. Sedih ..

                               

Ni la phone tuu  :eyesparkle:...

Hahahaha .. Ada orang nak belanja ??? .. Keh keh keh .. :c: ... Lawak saja .. Kalau betul2 ada orang nak belanja .. Kompom ayza nak .. sapa taknak kan ? .. Harga dulu 800 .. sekarang dah turun kut .. 

Saja nak luah perasaan , mana tau kut kut orang boleh tolong  ..

Byee ..  blogger-emoticon.blogspot.com

Assalamualaikum  blogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

Chaff Shaf said...

kalau adik bljar sungguh2..msti ibu bapa akn belikan utk adik..yg pntg tunjuk effort adk dlm pelajaran dlu :D

::Misz sunsWeetz:: said...

Ms mampu beri doa je.. insyaallah akan dtg dimurahkan rezeki=)

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/