#2 GIVEAWAY BY BUDAK COMOT

1
Blogger Famous Datang Komen

Assalamualaikum. Jom join giveaway .. hehehe :P

Klik banner untuk join :)

Segmen Menang Hi-Cut Sneakers!

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum




Hope menang :D

GA NOVEMBER by DEDEQ

0
Blogger Famous Datang Komen
*
Assalamualaikum

Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)



Hadiah
Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 
*

simple giveaway by Love Cathy Doll !

1
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum .......




Hope menaang .. suka sgt cathy doll , tapi duit belum cukup lagi untuk beli lotion tuu , entah beli ke tidak .. so ! Jomlah join ramai2 sapa yang minat produk cathy doll ! Ini jugak maybe peluang ayza untuk menang :D

Lembap ( part 1 )

0
Blogger Famous Datang Komen
Amelina adalah seorang gadis muslimah yang sangat sopan,manja,agak berlagak*anak orang kaya*.. nama penuhnya adalah Engku Amelina Endryn binti Tan Sri Jamaluddin .....
Bermulalah Al-kisah .....
Suasana di pagi yang indah
Bibik Suri : Amelina , cepat bangun , Aduhh,kamu ini ! cepat ! nanti lambat pula kesekolah .. sekarang udah pukul 8:00 pagi ! kamu ini , bikin susah aja ..
Amelina : What ?!! Dah pukul 8 :00 pagi ? Oomaigadd .. habislah aku .. nasib baik tadi aku bangun solat subuh ..
Amelina siap2 untuk pergi ke Universiti Islam Antarabangsa ..
Amelina : Bye Mama , I have to go now ..
Datin Razzia : Aikk ?! taknak breakfast dulu ke ?
Amelina : Sory mama , tadi Melina bagun lewat , Assalamualaikum mama
Datin Razzia : Ye lah , Waalaikumusalam , hati hati bawak kereta tuh ..
Amelina menaiki kereta lamborghini merah kesayangannya itu ..
Bila tiba di U , tiba tiba ramai orang berkerumun dia dewan , dan mengelilingi seorang lelaki yang kacak , .. Amelina menjadi hairan ..
Mimy ; Ehh , Amelin , kau tengok tu , benci betul lah aku tengok mamat poyo , baru first day dekat U ni dah belagak !
Amelina : Takpa harini hari dia .. esok lusa hari aku  HAHAHAHA *Evil laugh *
Zelyna : Ehh kau ni Amelin .. muslimah saje ..
Amelina: Aku muslimah , muslimah jugak , jahat jahat jugak .. Ngeee ~
Keesokan harinya , Amelina berjumpa dengan lelaki yang kacak itu ,
Amelina: Assalamualaikum * konon alim * .. Ermm cik abang ni nama apa ya ?
Raja Daniel : Saya Raja Daniel Dzulkarnian bin Tan Sri Khairul Nin * dengan muka yang tergoda*
Amelina : Ooo , ye ke .. hehehe .. Bye *dalam hati Amelina : Aku sikit pun tak tergoda dgn muka kau yang tak hensem tuu  ..
Mimy : Eh , Amelina , ape kau dah buat dekat dia ? hah ?
Amelina : You wait n see 
Zelyna : Kau cakap ajelah .. 
Amelina : Ok aku cakap .. aku letak gula gula getah dekat dia punya baju , tadi aku ada sentuh baju dia , bukan kulit dia HAHAHAHA * EVIL LAUGH*
Mimy : Kau biar betul
Bersambungg.... 

First Simple Giveaway By Amila

0
Blogger Famous Datang Komen
Jom Join GA ni beramai-ramai!!!

Tamat:25/12/2013

:)

0
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum semua .. sihat ? Test

:'(

6
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum :D

Cuti cuti ni pergi mana ? Sori guna " AKU " . Aku tak pergi mana :( coz my mom n dad ada kerja .. so tak boleh :( , nak ajak my sister ? depa dah bersuami , mesti la nak pergi cuti ngan husband kan ? kakak 3 pulak dekat UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG .. So , Aku sorang je lah kat rumah ni .. Nak pergi rumah kawan mama n abah tak bagi pulakk dah , katanya tak dak orang nak hantar . Kawan nak datang ? kawan kawan pergi bercuti :( .. Oomaigadd , Boringnya . :/ ..
                                   ..

Tapi , petang tadi , tengah online , tiba tiba dekat tepi printer , jumpa camera sony abah , pastu .. ambil gambar bunga <3 .. macam bunga , nak tengok ? sori , tak boleh coz dia lembab nak upload :'( .. 
sori dear ..

Byee , 
Assalamualaikum



                                                    

Teringinya Samsung Galaxy Core

6
Blogger Famous Datang Komen

Nampak tak tajuk .. sabelum nak baca baca lah tajuk dulu .. hehehehe.. :)

Ok ? Dah baca ? Alhamdulilah .. Ayza serius tering Samsung Galaxy Core .. Ada orang nak belanja * Lawak ja -_- .. kalau nak bagi ok gak .. ;)
Nak tahu kenapa ayza teringin ?  blogger-emoticon.blogspot.com Hehehehe ..
Sebab ............ Dia tak la besar sangat , takla kecil sangat  .. pastu ... macam2 laahh .. Kalau nak baca lebih search kat google ke . mozila ke . yahoo ke .. mesti ada lah ..  .. Teringin sangat phone tu .. 

Memang terbaiklaa :cutesmile: .. Bila Ayza minta kat mama .. mama tak bagi .. minta kat abah pun abah tak bagi .. Hurmm  blogger-emoticon.blogspot.com .. Sedih ..

                               

Ni la phone tuu  :eyesparkle:...

Hahahaha .. Ada orang nak belanja ??? .. Keh keh keh .. :c: ... Lawak saja .. Kalau betul2 ada orang nak belanja .. Kompom ayza nak .. sapa taknak kan ? .. Harga dulu 800 .. sekarang dah turun kut .. 

Saja nak luah perasaan , mana tau kut kut orang boleh tolong  ..

Byee ..  blogger-emoticon.blogspot.com

Assalamualaikum  blogger-emoticon.blogspot.com