:'(

6
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum :D

Cuti cuti ni pergi mana ? Sori guna " AKU " . Aku tak pergi mana :( coz my mom n dad ada kerja .. so tak boleh :( , nak ajak my sister ? depa dah bersuami , mesti la nak pergi cuti ngan husband kan ? kakak 3 pulak dekat UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG .. So , Aku sorang je lah kat rumah ni .. Nak pergi rumah kawan mama n abah tak bagi pulakk dah , katanya tak dak orang nak hantar . Kawan nak datang ? kawan kawan pergi bercuti :( .. Oomaigadd , Boringnya . :/ ..
                                   ..

Tapi , petang tadi , tengah online , tiba tiba dekat tepi printer , jumpa camera sony abah , pastu .. ambil gambar bunga <3 .. macam bunga , nak tengok ? sori , tak boleh coz dia lembab nak upload :'( .. 
sori dear ..

Byee , 
Assalamualaikum



                                                    

6 comments:

TelingaBulat said...

rajinye..nk msok filed in photographer kee ;0

Aimi Wardina ♥ said...

k aimi nak gi umah ayza la :3

ayza adlyana said...

@TelingaBulat :: hehehe , suka bab bab ambil gambar ni , ayza no 1 :D

ayza adlyana said...

@Aimi Wardina :: Haa , datanglah , boleh kita kenal2 :)

Nizam Erul said...

Hmm , mmng boringkan dokk rumah . Lagi-II mak takbagi =='
Follow blog niyh *185

http://belogcapnutella.blogspot.com/2013/11/tak-semestinya-ayam-kita-makan-tu.html

ayza adlyana said...

Ha'a , Kena ikut ckp mak !!