Pasal Blog Comel

17
Blogger Famous Datang Komen
Assalamualaikum .. Haii

Nak tanya .. blog ayza cantik takk ? .. Cantik woo .. hehehehe , perasan lebiyh jer aku nii .. ><

Okayy , nak tahun sapa yang tolong edit kan ? .. Kakak Aimi yang cute lagi comel .. ;)

klau nak blog macam ayza boleh order dekat diaa .. ni keterangan nyaa ..

Maaf ayza copy paste jee .. ><

Terma & Syarat ;
♥ Mempunyai blog
♥ Serious order/buyer only
♥ Warganegara Malaysia
 Tempahan sentiasa dibuka
♥ Bayar dahulu baru Aimi buatkan

---------------------------------------------------------------------------------

Cara Pembayaran ;
♥ Bawah RM10 = Topup Maxis, Celcom @ DiGi @ ikut keadaan
♥ Lebih RM10 = Bank in ke Maybank, CIMB @ Bank Simpanan Nasional


---------------------------------------------------------------------------------

Jenis Tempahan & Harga Bayaran ;
PAKEJ :-

Full Edited Pekej A (Simple Template)
♥ Header RM5
♥ Post title & Sidebar title RM8 diskaun RM5 = RM3
♥ Top Button *Free*
♥ Footer bergambar RM5
♥ Banner blog RM5 diskaun RM1 = RM4
♥ Assalamualaikum image RM5
♥ Blockquote special RM5
♥ Background blog yang cute RM5
♥ Tukar sidebar di sebelah kiri/kanan RM5 diskaun RM2 = RM3
TOTAL = RM35

Full Edited Pekej B (Simple Template)
♥ Header RM5
♥ Post title & sidebar title RM8
♥ Blockquote special RM5
♥ Cursor RM5
♥ Assalamualaikum image RM5
♥ Favicon RM5 diskaun RM3 = RM2
TOTAL = RM25

Full Edited Pekej C (Simple Template)
♥ Header RM5
♥ Post title & sidebar title RM8
♥ Letak lagu Mp3 cute RM5
♥ Cbox design yang cute RM2
TOTAL = RM20

TAMBAHAN :-
Header Transparent
♥ Header bersambung/berdoodle = RM5
♥ Header tal bersambung/berdoodle = RM5
♥ Apa-apa tambahan imej/icon = caj RM2

Menu Tab Bergambar
♥ Ada icon | 4/5/6 tabs = RM10
♥ No icon | 4/5/6 tabs = RM8
♥ Apa-apa tambahan imej/icon = caj RM2

Footer Untuk Blog
♥ Bersambung/berdoodle/ayat = RM10
♥ Tak bersambung/berdoodle/ayat = RM5

Top button Untuk Blog
♥ 1 doodle/ayat = RM5
♥ No doodle/ayat = RM3

Banner Untuk Blog
♥ 1-2 doodle/bergerak (GIF) = RM10 
♥ 1-2 doodle/tak bergerak = RM5


Cursor Blog 
 1 Ayat/icon = RM5 
 1 Ayat/no icon = RM5 

---------------------------------------------------------------------------
Contoh :-





 
Aimi Wardina 's
ღ Aimi Wardina ™
http://2.bp.blogspot.com/-LynQj2hSxCQ/UXkskcbBkAI/AAAAAAAAISw/a9sRTvIBtPo/s1600/header.png
 
http://3.bp.blogspot.com/-WT4KYF0H6ns/UYpjrso0zNI/AAAAAAAAIVo/ZzAyh0_LZ34/s1600/header.png








AIMIWARDINA ◕3◕





Aimi Wardinaaa ϟ


A i m i W a r d i n a ✦

▲IMI KH▲IRIN▲ ツ

// MyGreyWorld

Aimi Wardinaaa ϟ























































17 comments:

Anonymous said...

Msing2 mengampu,, suruh org puji diri sndirii. lepstu belgak pndai edit blogk..,,

***knp yg korg ni bajet sngat eh!!?????

sharmiza shahar said...

takpe, bila lagi nak puji diri sendiri..hehe

Anonymous said...

Haaahh? Bile lg nk puji dri sndirii!? eeeee truknyer!! blgak tol si aimi nihh... blgak pndy editt blog.. si ayza ni lak suke sgt mntak hadiah.... nyampah :p :p :p

ayza adlyana said...

Jgan laa mengata orangg .. tak kisah laa sesorang tu mcm mna ... kak aimi baik lahhh .. >< ... tak baik tau ckp camtuu ... ni blog ayza .. jgn laaa buat camtu .. pleasee laaa .. klau terganggu awak saya minta maaf , tapi jgn burukkan nama orang , semua orang tak sempurna ...

SFaezah said...

jom join my 1st GA! http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

Aimi Wardina ♥ said...

weyh sial kau nak apa?? dpt hadiah ka kutuk2 org ni? walaupun aku tak tau kau siapa, tapi ALLAH tau! anonymous konon!! macam mana tau aku berlagak? kau tu pengecut gila!! mana link blog? nak tengok sikit muka si pengecut ni.. kalau tak suka boleh belah.. ada aku suruh kau komen sini.. blog ni HAK aku dan ayza.. btw, dia ni baik.. kau tu ? PENGECUT, KAU LAGI BERLAGAK LA, SIAL. puas?? :D aku tau la kau jeles.. blog kau HODOH kan? patut punn.. memang aku pandai edit pun.. dah berpuluh2 org tempah kat aku! BERLAGAK ke tuh? tak belajar ehh?? mana blog kau? nak tengok sikit lawa ka dak nak kutuk2 org ni... meh2!! tak sabar nak tulis entry pasal kau :D terima kasih <3

Aimi Wardina ♥ said...

btw salah kea suruh org promote? saman brapa ribu??

Aimi Wardina ♥ said...

yeay2!! dah buat2 <3

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/09/anonymous-gila-tahap-orang-sakit-mental.html

entri special untuk kau :)

ayza adlyana said...

ha ... amek hg ... padan muka .. =PPP .. puas skit hati ayza ngan kak aimi ... biar laa blog ayza .. ayza nk promote ... herhh .. kalut jee .. bukan kacau pun ... kan kak aimi ?

Aimi Wardina ♥ said...

komen la lagi.. berani sgt kan ??

Hara Dream said...

aku setuju dengan ayza n kak aimi..aku same umur dengan ayza..woi anonymous!!kau tu sape nak kutuk blog orang..pergi jalan la!!and biarla ayza tu nak puji dia punya blog..Hak dia n kak aimi..hak kau??tak da kan??so,lebih baik kau aware dengan aku,nanti aku bagi taichi aku kan!!

Nur Irdina said...

Anon oh anon ... diam dah ?? takut lettuw lepas orang review dia . kahkahh pengecut betullah . entah2 blog dia tak cantik . nak tempah kat aimi tapi poket kosong . GET A LIFE lah anon T_T

Fatanah Khirizan said...

kak irdina : tu la,diam teross... kecut la tu...

anon : biaq pi kat depa la,hg kalut apa?

aimi & ayza : takpe aimi,ayza... anon memang macam tu...tau kutuk orang je,macam la dia tu bagus sangat... huh!

Narumi Aihara said...

hah anon??kenapa senyap sunyi??dah takut??laptop rosak? len kali tngok org dulu jangan pakai kutuk org terus..truk tahap kronik padahnye..